Tankspriddhet, hur jobbigt är det inte.

Senast i förra veckan så slog jag nog rekord i tankspriddhet. Det började med att jag skulle åka och handla. Samlade ihop handlingslapp, tygkassarna, pantflaskorna och telefonen. Ut till bilen, bilen startar inte. Bestämmer mig för att gå till affären och då ta med våran skrinda för att slippa bära allt hem. Nästan framme vid affären slår det mig, plånboken! Bara att vända om och gå hem igen. Då bestämmer jag mig när jag kom hem för att byta skor och öppna växthuset. Går iväg igen, hinner en bit ner för gatan innan det slår mig, plånboken! Hem igen, hämta plånboken och sedan iväg till affären.
Som tur är, är det bara jag själv som drabbas, det kunde varit värre. Hur har jag då fått denna tankspriddhet?  Uppenbarelsen kom till mig nu i dagarna, jag har blivit smittad, troligen 1992 av en av mina chefer:-).

På den tiden arbetade jag som svetsare i en robotstation och det var vanligt med studiebesök hos mig. En dag kom två av våra chefer med en delegation från huvudkontoret. Medans den ene chefen berättade om tillverkningsprocessen, så stod den andre chefen och kliade sig i huvudet och utbrister! Undrar vad bromsklossar till en saab 99 kostar!! Det blev helt tyst och de tittade förvånat på honom. Hur det gick sen förtäljer inte historien.
Så kontentan av detta. Bättre att vara tankspridd när man är själv än när man är med andra, eller?  Glöm inte, allt smittar, håll avstånd, tvätta händerna och respektera varandra.

Digital kram på er alla.

Åhh det vanliga ……

I fjol gjorde jag stora pengar, noga räknat tre millimeter för stora


Vad kallas en transsexuell man från England?
-Britt!

Hur skyddar sig bönderna mot solen?
-Med solskyddstraktor