Nu börjar det dra ihop sig till semester för redaktionen Äntligen måndag, och vi återkommer i början av augusti.

Äntligen måndag började i det lilla med att det skickades ut några ordvitsar och sen utvecklats med tävling och en del filosofiska tankar. Tanken är att alla som läser mailet skall hitta något som tilltalar dem och få en go start på veckan.
Sommaren är ju lite olika för oss alla, de flesta har semester, en del måste jobba, en del är föräldralediga osv. Men för de flesta så är sommaren en favoritårstid med varma dagar, ljusa kvällar, bad och vila mm. En sak är säker de flesta av oss gillar juli mer än november. Oavsett så är vila och eftertanke viktiga ingredienser som gör att vi  fyller på energi. Vi har ju alla olika sätt att vila, en del gillar  att läsa, andra bada o sola ,en del vandrar i alperna, vissa  tränar lite extra osv.

För min egen  del så försöker jag också göra halvårsbokslut och ställa vissa frågor till mig själv som, trivs jag med det jag gör, är jag på rätt plats i livet, har jag gjort mitt bästa för min omgivning ( framför allt dem som står mig närmast). Inte så att jag sätter mig med en lista och spaltar upp men jag funderar på detta för att kunna fatta beslut om framtiden och att justera kompassen så att man inte går vilse. För er som kan kompassen vet ju ni att någon grad fel gör att man kan missa målet och därför måste man  justera under resan. Resan till målet är ju inte alltid så enkel som den ser ut, det brukar ju dyka upp en hel del hinder på vägen som gör att man lätt kommer ur kurs. När hindren är passerade så är det lätt att man tappat kursen och då måste man titta på kartan och ta ut kursen igen.

Tips för stranden !!!!!

När det börjar bli lite långtråkigt och man vill ha lite spännings på stranden, kommer här ett tips från Coachen.
Köp in en bra vattenpistol med bra tryck i strålen. Simma in under badbryggan och lägg dig mellan pontonerna och hitta en bra springa mellan brädorna på bryggan. Sedan är det bara att vänta ut det perfekta offret och skjuta iväg en vattenstråle mellan brädorna på personen ovan. Helst någon som inte har badkläder på sig. Obs inte fel att ha med sig något barn som man kan skylla på.

Och det vanliga……

Äter din hund bara vetebröd ?
JA det är en Bulldog.

Jag  trodde färjorna åkte på vattnet, men nu fick jag höra att de hade däck.

Vad står det vid Norska rondeller ?
Max 8 varv.

 

Den bästa sommaren önskas.