Hej alla glada vänner. Hoppas att helgen har varit bra och att ni är inspirerande för en ny arbetsvecka. För ett tag sedan så skrev jag om att sträcka sig utanför sin comfortzon, Sandra  Ryberg berättade då att hon bestämt sig för att gå kurs i skärmflygning. För mig skulle det vara att skrota alla komfortzoner, beställa och planera min egna begravning. Jag skulle aldrig våga skärmflyga.

I veckan fick jag vatten på min kvarn när jag flög i ett litet flygplan ut till Läsö. I början kändes det som att sitta i en tvålkopp som flyger med styrreglage som kunde  liknas med en gammal Ferguson traktor  Det studsade, skakade, brummade detta trots att vädret var klart och solen gassade som bäst, så var med skräckblandat förtjusning som jag satt i planet. Men när man väl kom upp på i luften och flög ut  över havet så lugnade sig allt och flygningen var en upplevelse utöver det vanliga. Inför landningen så styrde Martin lite o pulsen ökade igen, haha. Landningen var ett kapitel för sig. Vi hade sidvind planet studsade upp o ner, gungade fram o tillbaka men landade helt perfekt. På hemvägen var det lugnare i kroppen  eftersom att man vant sig vid omständigheterna. Förutom för Martin den stund jag rattade planet 😊

Vad vill jag säga med detta . Jo jag tror att denna flygupplevelsen kan liknas med de projekt och affärer många av som man hamnar i. I början så känns  det som att starta med ett litet flygplan, det gungar stutsar o far, men efter ett tag så kommer man ut över vattnet och njuter av resan , sen så är det dags för landning alltså att knyta ihop affären, projektet och då börjar det gunga o studsa igen men normalt brukar landningen funka bra, eller som man säger, ner kommer man alltid.. När man väl gjort en resa så känns nästa resa bekvämare trotts samma förutsättningar.  Så kontentan av denna lilla utläggning är att det är normalt när det stutsar o far ,men glöm inte att njuta av resan.

Och det vanliga

Hur klonar man ett nötkreatur?
– Med kopiator…

– Vad blir det när en katt funderar?
– Misstankar!