Nu när de flesta barnen har flyttat hemifrån så blir det en del rum över. Och förra våren så byggde vi om ena rummet till Walk in Closet, till framför allt min frus stora glädje. Nu kunde hon skaffa lite kläder till och ändå ha överblick på dem😊. Detta har ju medfört att jag har fått en ny upplevelse hur det är att vara kvinna. Vissa dagar kommer jag hem innan min fru och skall byta till lite ledigare kläder, då ser jag att hela golvet är täkt med hennes kläder. Då vet jag att, okej det har varit en sådan morgon. Inget passar av olika anledningar, det beror ibland på att hon känner sig tjock. Men, tänker jag rationellt, igår kände hon sig inte tjock, hon har alltså har blivit tjock bara över en natt.
Vad hände? Fick hon en sjukdom som stängde av förbränningen över natten eller var det 1 miljon mer kalorier i gårdagens mat? 

Vi vet ju alla att vissa dagar så är det bara så att vi får känslan av något och det styr våra beslut. För mig är detta inget problem utan bara underbart att se att min fru har känslor och att hon påverkas av dem (jag tycker faktiskt att det är romantiskt). Det visar också att hon är människa och inte robot. Människor måste ha känslor för att vara levande men känslorna får inte styra oss till passivitet eller dumhet. Hon kunde stannat kvar hemma och gömt sig eller åkt naken till jobbet, inget av de båda alternativen hade varit bra. Varför hon kom fram till en lösning och kom iväg berodde på att hon hade valmöjligheter. De flesta av oss har liknade känslor fast på olika områden i livet. Men har du någon Walk in Closet som ger dig möjligheter när känslorna kommer? Det vet du bäst själv, om inte kanske dags att bygga en.

 

Åhhh det vanliga

Vilket vapen använder vegetarianen när han krigar?
-Granatäpple, ett FRUKTansvärt KÄRNvapen

Vad är man om man springer själv i vetefältet?
-Självmedveten

Vad har spelindustrin o fiskekort gemensamt?
-Båda lockar med en mindre summa för att få en lax.