Hälsoresan/16 weeks of hell.

Det finns en serie på dplay med några kändisar som skall göra en hälsoresa som utgår från träningsupplägget 16 weeks of hell. Det är två roliga komiker, en snickare som är arg, en polis som bott på en ö ett tag och två förvirrade tanter. Upplägget är kostschema anpassat på individnivå och träning i princip varje dag. De går morgonpromenad och sen springer de på gymmet och rycker lite i vikterna. Visst ger det resultat, de rasar i vikt och får bättre  fysik. Mest imponerad är jag faktiskt av Özz Nudgen. 

Fast jag tycker det känns lite överdrivet och kommer det att funka i längden?
Med detta i ryggen och en rejäl lucka i kalendern så skapade jag ett 16 weeks of hell 2.0. Det går ut på att; renovera huset, måla, bygga om altan, gräva plintar, lägga golv o.s.v. När det gäller kosten så handlar det om att inte köpa snabbmat utan laga all mat hemma själv. Det ger bra resultat fysiskt, maten blir nyttigare (den som blir lagad) och det som man får med sig som resultat från 16 weeks of hell 2.0 är ett renoverat hus.

Så vad behövs; ett hus, en respektive som beställare och ett välfyllt kylskåp med nyttigheter. Nu är det så att allt gott har ett slut och det gäller även för mig. 

Nu stänger redaktionen för sommaren och önskar er alla en riktigt härlig sommar, vi hörs i höst.

 

Åhhh det vanliga…..

 

Vilken är världens mest musikaliska fågel?
– Truten, för det är en måsart

Två bilskojare samspråkar;
– Jag fick femtusen för en kärra med helt utsliten motor på marknaden i går!
– Hur klarade du det?
– Jag anordnade ett lotteri på den för 50 spänn lotten!
– Men upptäckte ingen att bilen var värdelös?
– Jo, han som vann! Men han fick sin femtilapp tillbaka – och då var han nöjd!

Fick du någon medicin av ögonläkaren?
– Ja, han skrev ut pupiller!