Idag skall jag berätta en händelse som hände för ca 20 -25 år sedan.  Jag har en talang att lätt kunna reta upp min fru och inte sluta när det är nog, vilket hon fått erfar många gånger under våra år tillsammans.  ”Tack Annika för ditt tålamod med  mina olater samt att du alltid  förlåter mig, ÄLSKAR DIG.”

En dag stod vi i köket och lagade mat och en liten diskussion hade uppstått om något, troligen ganska  oväsentligt och som vanligt så gav jag mig inte. Rätt som det är ser jag min fru kasta ett rått ägg mot mitt huvud men det träffar i nacken och studsar mot väggen, Splash. Okey miss, tänkte jag, det är bara torka av väggen. Men min fru var definitivt inte nöjd med resultatet. Utan hon tog fram ett nytt ägg ur kylskåpet och knäckte i håret på mig. En kletig och slemmig upplevelse infann sig.
Precis i det ögonblicket så knakade det på dörren och vi såg att de var grannen som stod utanför. Vi kunde inte gömma oss och låtsas att vi inte var hemma för grannen hade säkert sett oss genom något fönster. Snabbt fick vi fram med en handduk, torka av håret öppna och sedan öppna dörren. Jag ställde mig strategiskt så att den delen av håret som var inpackat med ägg  inte syntes. Under tiden vi pratade  med grannen  kände  jag äggets härliga  konsistens i mitt hår. Just i detta samtalet fall var jag inte lika pratglad som vanligt. När grannen stängt dörren så brister vi ut i gapskratt. Vi berättade senare för grannen om situationen och hon sa att hon inte hade inte märkt något.

Vad vill jag säga med detta förutom att det är dumt att slänga ägg o retas. Jo, när man hamnar i oförberedda situationer med konstiga förutsättningar så har man två val. Antingen öppnar man dörren och lyssnar eller så öppnar man inte. Alla vet, öppnar man dörren  inte så kan man missa något. Den enda risken man tar är att man måste förklara varför man har  ägget i håret eller så slutar det med  ett gapskratt.!!

 

Åhhh det vanliga

Varför gav gud kvinna värkar när det föder barn ?
Jo för att de skall få uppleva hur en man känner vid en förkylning.

Vad har vegetarianer för vapen när det krigar?
Granatäpplen

Hur kunde du veta att mannen var snickare?
– det sågs på’n