I mitt förra brev så handlade det om att vilja synas men ändå inte sticka ut från mängden. Men är man på beachen så vill man ju gärna synas eller hur. Om inte annat är det den uppfattning jag har dagarna efter nyår, när gymmen tjocknar igen. Men hur gör man för at verkligen synas? Här kommer några tips!
– Om man har högt IQ och vill impa lite på beachen så är tipset att spika upp ett förstorat A-korsord i format 2×5 meter. Därefter lösa det på en rekordtid. Få förunnat att ha denna talang och den kräver ett visst nördigt intresse samt att det är nog många som undrar lite, om man säger så. – Har du bra kondition. Då är det bara att sätta igång att springa fram och tillbaka på stranden. För detta krävs ju en ganska stor strand, annars kan ni ju tänka hur reaktionen blir när en person springer fram och tillbaka på 200 meter. Rekommenderar Skrea strand i Falkenberg, men problemet att du bara kommer att synas då och då. Så antingen kommer man att uppfattas som lite knäpp eller som något som bara flimrar förbi. – Som ni ser så är båda alternativen lite vanskliga när det gäller resultat i förhållande till insats, men funkar säkert på vissa. – Mitt slutliga tips är volym. Volym syns alltid på stranden oavsett vilken konsistens den har och var den är placerad. Så vill du synas så vet du vad du behöver göra. Bara välja vilken volym man önskar och köra på.

Åhhh det vanliga……
På den första religionskunskapen i skolan frågar Malte: – Fröken, har Gud skapat dig? – Ja. – Har Gud skapat mig också? – Ja. – Håll med om att han blivit skickligare på senare år.
Fotbollslaget hade förlorat med 6-0. Lagledaren klev ut till domaren, skakade hand med honom och sa: – En strålande match. – Tycker du? sa domaren. – Ja, absolut. Du borde ha sett den.
Norrman i färgaffären. – Jag skulle vilja köpa osynligt bläck, sa norrmannen. – Vilken färg?